Language: Dansk

 • Jens Ahrengot Boddum: JavaScript og WordPress

  Jens Ahrengot Boddum: JavaScript og WordPress

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Jens Ahrengot Boddum

  August 21, 2014 &#8212 De websites som trækker priser hos Webby, Creative Circle, The FWA og Awwwards, har de én ting til fælles: De bruger JavaScript for at gøre brugeroplevelsen flydende, hurtig og interaktiv. Jeg har udviklet flere prisvindende websites, som bruger en stor mængde JavaScript. På de 40 minutter vil vi kigge på nogle af mine cases, og hvordan jeg bruger JavaScript i mine WordPress-løsninger. Jeg vil også gennemgå, hvilke værktøjer jeg bruger, til at holde min kode skalerbar, overskuelig og sørge for, at performance er i top. Selv om oplæggets indhold er komplekst, vil jeg så vidt muligt holde mig til koncepter og eksempler, frem for at dykke ned i koden, så alle med basal forståelse for udvikling af WordPress-temaer kan være med. Er der efterfølgende spørgsmål, så fang mig i pausen efter mit oplæg, og jeg vil glædeligt uddybe den måde, jeg arbejder på.

  Presentation Slides »

 • Connie Quist: WordPress og sikkerhed

  Connie Quist: WordPress og sikkerhed

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Connie Quist

  August 21, 2014 &#8212 Dansk-svenske Connie Quist sidder til dagligt med håndtering af kundernes sikkerhed hos Surftown. Gennem sit arbejde ser han ofte de nyeste tricks, som ondsindede hackere bruger til at overtage og misbruge bl.a. WordPress-sider. I sit oplæg vil Connie demonstrere en række simple tips og tricks, som hurtigt kan forbedre en WordPress-sides modstandsdygtighed mod hacking. Oplægget viser samtidig fordelene ved at sikre sin blog – og det er slet ikke så få, som man måske skulle tro.

  Presentation Slides »

 • Anton Stonor: Bedre søgekvalitet i WordPress med Elasticsearch

  Anton Stonor: Bedre søgekvalitet i WordPress med Elasticsearch

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Anton Stonor

  August 21, 2014 &#8212 Den indbyggede søgefunktion i WordPress kommer somme tider til kort. Ikke altid dukker de mest relevante resultater frem først. I dette oplæg vil jeg vise, hvordan man kan forbedre søgeoplevelsen ved hjælp af Elasticsearch. Emner: Ranking, fuzzy search, auto suggest og indeksering af egne felter.

 • Cathrine Wind Fallesen: Responsivt design

  Cathrine Wind Fallesen: Responsivt design

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Cathrine Wind Fallesen

  August 21, 2014 &#8212 Jeg er af den holdning, at man ikke længere kan frasige sig at lave et responsivt design, og min tilgang til det er nok mere konceptuelt og teoretisk, da jeg endnu ikke har meget erfaring med større implementeringer af denne holdning. Jeg kender dog til forskellige spændende frameworks, og giver et oplæg, der har et fundament i en mere grundlæggende responsiv forståelse, og understøttet med praktisk eksempler eller hjælpemidler, hovedsagligt med tanke på mindre projekter og nybegyndere. Jeg vil også debattere bedre tekniske løsninger i forhold til det responsive, hvis nogen ville have kommentarer til det.

  Presentation Slides »

 • Michael Bang: Sådan tjente jeg 1 million med WordPress

  Michael Bang: Sådan tjente jeg 1 million med WordPress

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Michael Bang

  August 21, 2014 &#8212 Michael Bang fortæller om, hvordan han har opbygget sin forretning på hjemmesider, der alle bygger på WordPress. Alene sidste år omsatte de samlet for ca. 1 million kroner.

 • Martin Bay: WordPress som fundament for en online-butik

  Martin Bay: WordPress som fundament for en online-butik

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Martin Bay

  August 21, 2014 &#8212 Med Nordic Appeal som eksempel gennemgås alt fra ide til salg. Hvad skal der til for at lave din egen online-butik på nettet. Hvordan kommer du i gang, og hvad og hvilke kvalifikationer kræves der.

  Presentation Slides »

 • Tom Risager: Brug Ajax/javascript i WordPress temaer

  Tom Risager: Brug Ajax/javascript i WordPress temaer

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Tom Risager

  August 21, 2014 &#8212 En demonstration af hvordan man kan lave en webside med WordPress-indhold, der opdateres/hentes ved hjælp af Ajax og Javascript – dvs. uden at hele siden skal genindlæses når indholdet ændres. Indlægget er beregnet på personer med nogen erfaring i at lave temaer og/eller plugins til WordPress.

  Presentation Slides »

 • Trine Blume: WordPress Multisite – fordele og ulemper

  Trine Blume: WordPress Multisite – fordele og ulemper

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Trine Blume

  August 21, 2014 &#8212 Vores case med flere forskellige platforme, hvad har vi lavet af fejl, hvordan kunne vi have gjort det anderledes inden vi startede, og hvilke fordele og ulemper ser vi ved at køre WP Multisite.

 • Oliver Nielsen: Skræddersyet website på 0,5 (og uden kode) med Headway

  Oliver Nielsen: Skræddersyet website på 0,5 (og uden kode) med Headway

  WordCamp Danmark 2013Speaker: Oliver Nielsen

  July 19, 2014 &#8212 A talk on the many benefits of using the Headway theme framework when making tailor-made website designs.

  Presentation Slides »

 • Bolette Obbekær: Designtendenser 2014

  Bolette Obbekær: Designtendenser 2014

  WordCamp Denmark 2014Speaker: Bolette Obbekær

  July 15, 2014 &#8212 Webdesign er lidt som mode, der er hele tiden flere tendenser på spil. Jeg giver dig en rundtur i de vigtigste tendenser lige nu; hvad er på vej op, hvad er på vej ned og hvad kommer vi til at se meget mere af. Du får set en masse interessante WordPress-sider og kommer til at høre om gamle tegnefilm, tøj, størrelser i typografi og billeder etc.

  Indlægget er velegnet til alle med interesse i webdesign. Der er lagt vægt på inspiration og ikke hvordan-gør-man-lige-det…

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 11,593 other followers