Language: Dutch

 • Claus van Vught and Mark Gruntjes: Twee jaar stijgende conversie, omzet en bezoekersaantallen - de case

  Claus van Vught and Mark Gruntjes: Twee jaar stijgende conversie, omzet en bezoekersaantallen – de case

  WordCamp Nederland 2016Speakers: Claus van Vught, Mark Gruntjes

  November 12, 2016 — Bbquality.nl is een online shop voor kwaliteitsvlees. In deze case kijken we naar hoe BBQuality is gegroeid van een klein webshopje tot een full-time onderneming voor de eigenaren. We kijken naar welke keuzes er zijn gemaakt en hoe we binnen een jaar 500% meer omzet hebben weten te realiseren.

  Met deze talk willen we laten zien hoe een volledig zelfgeschreven webshop, draaiende op WordPress succesvol kan worden; Wat de uitdagingen zijn en zijn geweest en wat voor een maatwerk hier bij komt kijken…

 • Dr. Evert Semeijn: Verleid het brein

  Dr. Evert Semeijn: Verleid het brein

  WordCamp Nederland 2016Speaker: Dr. Evert Semeijn

  November 11, 2016 — Het is tegenwoordig ontzettend makkelijk om met WooCommerce een webshop te lanceren. Maar dan ben je er nog niet! Hoe zorg jij er voor dat jouw bezoekers klant worden en jouw bedrijf een succes is?

  Na ‘Verleid het brein’ heb je inzicht gekregen in de psychologie van het verleiden en zijn je handvaten aangereikt waarmee jij direct jouw bezoekers kunt overhalen om klant te worden en te blijven.

 • Manuela van Prooijen: Lang leve de klant: haal meer uit je WordPress business!

  Manuela van Prooijen: Lang leve de klant: haal meer uit je WordPress business!

  WordCamp Nederland 2016Speaker: Manuela van Prooijen

  October 31, 2016 — Veel bedrijven benutten het potentieel van hun bestaande klanten bij lange na niet genoeg. Vaak worden deze trouwe klanten als een soort meubelstukken gezien: ze zijn er, maar er wordt weinig aandacht aanbesteed. Je constant richten op het binnenhalen van nieuwe klanten is een dure grap (het is 5 tot tien keer duurder dan de kosten voor het behouden van bestaande klanten). Bij Weblish richten we ons vooral op het zo optimaal blijven bedienen van onze bestaande klanten. Ik ga via deze talk verschillende strategieën met jullie delen die Weblish gebruikt om die klantrelatie zo sterk mogelijk te maken en zo meer omzet te genereren.