Language: Dutch

 • Idelma Rust: Converteer meer websitebezoekers in klanten

  Idelma Rust: Converteer meer websitebezoekers in klanten

  WordCamp Nijmegen 2019Speaker: Idelma Rust

  January 7, 2020 — Je krijgt aardig wat bezoekers op je website elke maand, toch zie je maar een klein percentage converteren in leads en prospects. Hoe kan dit beter? Video is helemaal anno 2019. Door video in te zetten voor je business vergroot je de kans significant dat je bezoekers omzet naar leads en uiteindelijk klanten. Tijdens deze talk leer ik je hier alles over.

 • Paul van Buuren: Toegankelijke website? Begin bij de basis: woorden en HTML

  Paul van Buuren: Toegankelijke website? Begin bij de basis: woorden en HTML

  WordCamp Nijmegen 2019Speaker: Paul Van Buuren

  January 7, 2020 — De basis voor een goede website wordt gevormd door betekenisvolle HTML en de juiste woorden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Paul uit hoe je in elke fase van een ontwerpproces te maken hebt met toegankelijkheidsvragen. Niet alleen je HTML moet kloppen, ook je kleuren en je woorden. De keuzes die je in het begin maakt voor teksten hebben een bepalende invloed op het ontwerp. Soms is “Geen daden, maar woorden” beter.

 • Marit Vervaart: Hoe schrijf je een SEO-tekst anno 2019?

  Marit Vervaart: Hoe schrijf je een SEO-tekst anno 2019?

  WordCamp Nijmegen 2019Speaker: Marit Vervaart

  January 7, 2020 — De laatste jaren is er enorm veel veranderd op het gebied van SEO. Wat een aantal jaar geleden nog zorgde voor topposities in Google werkt nu juist averechts. Google wordt slimmer, het algoritme wordt continu geüpdatet en de concurrentie wordt groter. Hoe schrijf je een goede SEO-tekst anno 2019? In deze talk vertel ik over de laatste trends op het gebied van SEO-copywriting en deel ik praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.