Milene Rose Holm: Et kig ned i min værktøjskasse

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

October 26, 2015

I denne præsentation vil jeg dele ud af mine bedste tips og tricks til at designe og bygge hjemmesider i WordPress. Det bliver et meget lavpraktisk oplæg hvor jeg beskriver min arbejdsproces og herunder runder vigtige elementer som valg af tema, strukturering af design forløbet, mine inspirationskilder til fonte, farver og grafik samt overdragelse af hjemmesiden når den er færdig og den videre drift af siden.

Rate this:

Event

WordCamp Denmark 2015 18

Speakers

Milene Rose Holm 1

Tags

værktøjskasse 1

Language

Danish/Dansk 36

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
%d bloggers like this: