Com WordPress va ajudar a una ensinistradora sense coneixements a escalar

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

May 9, 2023

Hola, em dic Sonia Losada i soc educadora canina. Quan vaig començar no tenia ni diners ni coneixements per a fer una web. Vaig començar amb un blog, després vaig fer-me una web a wix (que funcionava regular) fins que vaig arribar al món WordPress.

Vaig poder tenir una web funcional, amb molts pluggins i tutorials per aprendre a muntar la web, i se’m va obrir tot un món.

Gràcies a això vaig fer-me durant anys les meves webs, cada cop més maques i funcionals, la web que tinc ara me l’ha fet un professional però gràcies a tot el que he après em sento amb la llibertat de retocar pàgines, millorar el seo, l’aspecte… sens dubte WordPress m’ha ajudat molt amb el meu negoci.

Presentation Slides »

Rate this:

Event

WordCamp Barcelona 2023 33

Speakers

Sonia Losada Giménez 1

Language

Catalan/Català 20

Download
MP4: Low, Original
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d bloggers like this: