Jens Ahrengot Boddum: JavaScript og WordPress

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

August 21, 2014

De websites som trækker priser hos Webby, Creative Circle, The FWA og Awwwards, har de én ting til fælles: De bruger JavaScript for at gøre brugeroplevelsen flydende, hurtig og interaktiv. Jeg har udviklet flere prisvindende websites, som bruger en stor mængde JavaScript. På de 40 minutter vil vi kigge på nogle af mine cases, og hvordan jeg bruger JavaScript i mine WordPress-løsninger. Jeg vil også gennemgå, hvilke værktøjer jeg bruger, til at holde min kode skalerbar, overskuelig og sørge for, at performance er i top. Selv om oplæggets indhold er komplekst, vil jeg så vidt muligt holde mig til koncepter og eksempler, frem for at dykke ned i koden, så alle med basal forståelse for udvikling af WordPress-temaer kan være med. Er der efterfølgende spørgsmål, så fang mig i pausen efter mit oplæg, og jeg vil glædeligt uddybe den måde, jeg arbejder på.

Presentation Slides »

Rate this:

Event

WordCamp Denmark 2014 18

Speakers

Jens Ahrengot Boddum 1

Tags

JavaScript 119

Language

Danish/Dansk 36

Download
MP4: Low, Med, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
%d bloggers like this: