Torben Heikel Vinther: Optimering af billeder i WordPress

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

December 9, 2015

Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, så selvfølgelig skal du bruge billeder på dit WordPress-website. WordPress kan en masse smarte ting med billeder ud af boksen, men inden du overfører dine højopløselige billeder fra din smartphone, så er der en række ting du bør være opmærksom på. Du bør fx være bevidst om filstørrelse, navngivning, lagring, metadata og temaets brug af billeder.

I dette oplæg giver jeg dig nogle bud på, hvordan du kan skabe et godt workflow fra klargøring af billeder inden de uploades, til hvordan du kan optimere håndteringen i WordPress ved brug af sund fornuft og smarte plugins. Jeg undgår ikke helt at komme ind på lidt teknik, men alle kan være med uanset tekniske forudsætninger.

Presentation Slides »

Rate this:

Event

WordCamp Denmark 2015 18

Speakers

Torben Heikel Vinther 4

Tags

billeder 1

Language

Danish/Dansk 36

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
%d bloggers like this: