Speakers: Torben Heikel Vinther

 • Torben Heikel Vinther: Skab din vej til WordPress business

  Torben Heikel Vinther: Skab din vej til WordPress business

  WordCamp Denmark 2016Speaker: Torben Heikel Vinther

  August 4, 2016 — Alle veje fører til Rom. Det samme gælder i forhold til, hvordan du kan køre et WordPress-firma. Der er så mange måder at gøre tingene på, og som ny ejer kan det være svært at finde den gode vej fra indkommende kundeemner og tilbudsskrivning, til udvikling og lancering. I dette oplæg tager jeg dig med på min vej og giver dig mulighed for at skabe din egen.

  Du behøver hverken at være programmør eller hardcore udvikler, for at få noget ud af dette oplæg. Du behøver sågar ikke at have dit eget WordPress-firma, for mange af mine tip er til gavn for alle WordPress-sites!

 • Torben Heikel Vinther: Optimering af billeder i WordPress

  Torben Heikel Vinther: Optimering af billeder i WordPress

  WordCamp Denmark 2015Speaker: Torben Heikel Vinther

  December 9, 2015 — Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, så selvfølgelig skal du bruge billeder på dit WordPress-website. WordPress kan en masse smarte ting med billeder ud af boksen, men inden du overfører dine højopløselige billeder fra din smartphone, så er der en række ting du bør være opmærksom på. Du bør fx være bevidst om filstørrelse, navngivning, lagring, metadata og temaets brug af billeder.

  I dette oplæg giver jeg dig nogle bud på, hvordan du kan skabe et godt workflow fra klargøring af billeder inden de uploades, til hvordan du kan optimere håndteringen i WordPress ved brug af sund fornuft og smarte plugins. Jeg undgår ikke helt at komme ind på lidt teknik, men alle kan være med uanset tekniske forudsætninger.

  Presentation Slides »

 • Torben Heikel Vinther: Gør WordPress tilgængelig for alle

  Torben Heikel Vinther: Gør WordPress tilgængelig for alle

  WordCamp Denmark 2015Speaker: Torben Heikel Vinther

  December 7, 2015 — Op mod 10% af befolkningen har nedsat funktionsevne i en sådan grad, at det gør dem handicappede i hverdagen. De har mere end svært ved at navigere på og forstå en hjemmeside, hvis den ikke opfylder gængse webstandarder. Det er synd for disse brugere, og dumt af dem som ejer de utilgængelige hjemmesider.

  I dette oplæg giver jeg en introduktion til hvad tilgængelig er og hvorfor det er vigtigt. Jeg kommer også ind på, hvordan WordPress har det med tilgængelighed, og ikke mindst hvad du selv kan gøre for at gøre WordPress tilgængelig for alle.

  Presentation Slides »

 • Torben Heikel Vinther: WordPress lokal udvikling til produktion

  Torben Heikel Vinther: WordPress lokal udvikling til produktion

  WordCamp Denmark 2015Speaker: Torben Heikel Vinther

  December 7, 2015 — Det er nemt at installere og anvende WordPress i hverdagen. Du kan se ændringer med det samme, du klikker på opdater, og du kan skifte tema og tilføje plugins med et enkelt klik. Men du kan også se med det samme, når noget går HELT GALT, og dit website går i sort (eller hvidt), efter at du har installeret et tilsyneladende harmløst plugin.

  I dette oplæg viser jeg dig, hvordan du med fordel kan installere WordPress lokalt på din egen computer og nemt migrere det til dit webhotel ved hjælp af programmet DesktopServer. Jeg viser også, hvordan du kan synkronisere to WordPress-databaser ved hjælp af WP Migrate DB Pro.

  Presentation Slides »