Mattias Ekendahl : Using the WordPress REST API and React to reach everywhere

One response on “Mattias Ekendahl : Using the WordPress REST API and React to reach everywhere

  1. lewiscowles2015

    Very brave. You could see nerves and he performed very well with a number of real-world examples. First question seemed ignorant as you still have hooks (filters and actions), shortcodes, etc. You don’t have to ditch it all ASAP, but yes it’s different.

    The one thing I find confusing about the API is that it adds a tier without clearing some WP problems for developers (like presenter says, it’s not good for people with a lot of bought plugins; which for most is currently the main way to add back-end functionality).

    Like

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

December 8, 2016

När WordPress nämns så går tankarna direkt till webbsajter, stora eller små, men med det nya möjligheterna som API:et öppnar för så höjs blicken för vad som kan göras. Det öppnar för helt nya projekt där WordPress är kärnan men utförandet kan bli till vilken typ av produkt som helst, varav de närmaste typerna är appar och digital publicering, men kan sträcka sig mycket längre än så. Vi har arbetat med att ta steget över till sajter och appar som drivs helt av API:et för ett flertal projekt, bl.a. för Bonnier tidskrifters kommande digital plattform, och kommer dela med oss om den processen. Det har varit både utmanade och fantastiskt och det finns många lärdomar som kommer hjälpa när du väljer att ta nästa steg.

Rate this:

Event

WordCamp Stockholm 2016 19

Speakers

Mattias Ekendahl 1

Tags

API 79

Language

English 8478

Download
MP4: Low, Med, High
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d bloggers like this: