Wendie Huis in ‘t Veld: Een WordCamp talk voorbereiden

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

October 24, 2017

Iedereen heeft een verhaal. Ook jij.
Het delen van je verhaal heeft veel voordelen, bijvoorbeeld:

+ Je kunt laten zien wat jouw expertise is aan een (grote) groep mensen
+ Je kunt jouw kennis, vaardigheden, ervaringen en inspiratie doorgeven aan anderen.
+ Je leert nieuwe mensen kennen.
+ Je zelfvertrouwen groeit.

WordPress meetups en WordCamps zijn de ideale plek om te beginnen met het vertellen van je verhaal. Op bijeenkomsten met gelijkgestemden snapt iedereen hoe spannend het kan zijn om voor de groep te staan. Ze zitten er om jouw verhaal te horen. Niet om je ten onder te zien gaan. Ze luisteren aandachtig, willen van je leren en moedigen je aan.

Om een verhaal te mogen vertellen op een Meetup of WordCamp moet je de organisatoren er van overtuigen dat jij een goed verhaal hebt. Dat klinkt moeilijker dat het is. Vanavond maak je een begin met je aanmelding voor WordCamp Antwerpen. Als uitgangspunt gebruiken we een template en tijdens een aantal oefeningen ga je op zoek waar jij een verhaal over zou kunnen vertellen.

Naast een verhaal is het handig als je beschikt over een aantal vaardigheden om je verhaal goed over te brengen. Niemand is geboren als goede spreker. Goed spreken bestaat uit het kennen van de trucs en oefening. Vanavond leer je een aantal trucs die je helpen om je verhaal te structureren en hoe je zelfverzekerd en goed voorbereid aan je verhaal begint. Oefenen kan thuis maar in de regio zijn er ook verschillende meetups met oefenplekken voor first-time-speakers.

Rate this:

Event

WordPress Meetup Antwerp 1

Speakers

Wendie Huis in ‘t Veld 8

Tags

Prepare a talk 2

Language

Dutch/Nederlands 76

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d bloggers like this: