David de Boer: WooCommerce 2020

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

December 21, 2017

Waar gaat het heen met WooCommerce? Wat zijn de (waarschijnlijke) plannen van Automattic met ’s werelds grootste eCommerce pakket en wat betekent dit voor jou? Wordt WooCommerce een pakket in-the-cloud, onderdeel van wordpress.com, vertienvoudigen de prijzen van WooCommerce extensies, worden updates eenvoudiger?

Op basis van gesprekken op de wandelgangen en het extrapoleren van signalen en hints gaan we met veel natte vinger werk nadenken over de waarschijnlijke richting waarin WooCommerce zich zal ontwikkelen. Dus, niks is zeker, maar we proberen wel met verstand vooruit te kijken.

Rate this:

Event

WordCamp Utrecht 2017 16

Speakers

David de Boer 9

Tags

WooCommerce 218

Language

Dutch/Nederlands 77

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d bloggers like this: