Marieke Vinckers: Vrijbuiter vlogt op bakfiets

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

March 8, 2018

“Vloggen is RAARRR. Daar ben ik afgelopen zomer achtergekomen. Ik dacht dat het een kleine stap was, van blog naar ‘video-log’ … maar het bracht me in een compleet nieuwe wereld. Een wereld waarin ik aan het filmen was voor een publiek waarvan ik niet wist of het er eigenlijk wel was.
Ik stapte op mijn bakfiets om Noord-Nederland te befietsen. In die bakfiets sliep ik ook. Ik noemde hem daarom: ‘de Rijdende Bedstede’. En ik dacht: ‘Ik fiets de vrijheid tegemoet!’ Maar… Vrijheid en vloggen? Dat gaat niet samen.”

Rate this:

Event

WordCamp Noord-Nederland 2018 15

Speakers

Marieke Vinckers 1

Language

Dutch/Nederlands 76

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d bloggers like this: