Jaime Martínez: A modular approach to WordPress theme development

Continue the discussion

Published

March 30, 2018

Bij Level Level hebben we te maken met websites die schaalbaar en flexibel moeten zijn. Tijdens het ontwikkelen van een maatwerkproject willen we een goede basis neerzetten, zodat wijzigingen eenvoudig doorgevoerd kunnen worden en uitbreidingen gebruik kunnen maken van de bestaande onderdelen. Door enkele richtlijnen aan te houden zorgen we ervoor dat we het technisch gezien bij omvangrijke projecten allemaal op een rijtje houden. Denk hierbij aan methodes zoals Object Georiënteerd Programmeren, BEM (CSS) en technieken zoals Twig templating (Clarkson). Dit allemaal zonder het contact met WordPress te verliezen.

Ons doel is om websites op te leveren van hoge kwaliteit welke schaalbaar, stabiel en eenvoudig te onderhouden zijn. Dit resulteert in diverse projecten zoals Autotaalglas, Business Insider Nederland, ABN AMRO Financial Focus, Kansfonds of SOMO.

De klant blij, wij blij.

Presentation Slides »

Rate this:

Event

WordCamp Antwerp 2018 16

Speakers

Jaime Martínez 4

Tags

Development 390
Theme 47

Language

Dutch/Nederlands 81

Download
MP4: Low, Med, High, Original
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d