Jesse van Hulsbeek: Hoe houd je je online publiek betrokken?

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Published

April 30, 2019

Of je gebruikers nu je pagina’s lezen, je product gebruiken, of door je website navigeren: er is één gouden regel. Wat je maakt moet helder en begrijpelijk zijn voor je publiek. Dit klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk verrassend lastig. Gebruikers worden afgeleid. Haken af op moeilijke woorden of vakjargon. Raken gefrustreerd door functionaliteiten die niet intuïtief zijn. En geven het op. Vaak heeft dit te maken met de manier waarop mensen omgaan met nieuwe informatie.
In deze presentatie laat ik zien hoe we leren en informatie verwerken, zodat jij het gat tussen jou en je gebruikers kunt dichten. We bekijken wat wij bij Yoast hebben gedaan om onze producten duidelijker en bruikbaarder te maken. En je krijgt veel praktische tips die je meteen op je eigen site of product kunt toepassen.

Rate this:

Event

WordCamp Rotterdam 2019 9

Speakers

Jesse van Hulsbeek 1

Language

Dutch/Nederlands 69

Download
MP4: Low, Med, High
OGG: Low
Subtitles
Subtitle this video →
%d bloggers like this: