Grote imports, kleine imports, doe ze in je WordPress machine

Continue the discussion

Published

October 6, 2023

Of het nu via WP-CLI een migratie van je huidige CMS zoals Sitecore draait óf dat je met WP Import All honderden producten importeert in je webshop via een API, XML feed of Google Spreadsheet. Elke import en migratie is onderhevig aan eenzelfde patroon en je loopt bij elke methode – maatwerk WP-CLI, WP All Import – ongeveer tegen dezelfde knelpunten aan.

Tijdens deze presentatie sluis ik je door deze punten heen met extra tips om het implementeren van een import te stroomlijnen en snel te houden. Want bij een WooCommerce webshop met 98.000+ producten en varianten begint de boel flink te piepen en kraken. En je krijgt er een mooie WP-CLI helper bij om als startpunt te gebruiken.

Laat maar lekker draaien!

Rate this:

Event

WordCamp Netherlands 2023 18

Speakers

Jaime Martínez 4

Language

Dutch 8

Download
MP4: Low, Original
Subtitles
Subtitle this video →
Producer
%d